Inloggen

Inloggen

17 Sep. 2013

Webdeveloper

Delete
Save in favorites

Functie omschrijving

Als Webdeveloper ben je op basis van de aangeleverde designs verantwoordelijk voor de realisatie (het opbouwen en opleveren) van websites voor onze klanten. Bekijk het overzicht van websites die we vorige maand hebben opgeleverd voor voorbeelden van wat we neerzetten. Je realiseert zo'n website in nauw overleg met de designers, projectmanager en webontwikkelaar. Als webdeveloper werk je in een team van developers. Lees hier hoe een dag van je collega Winston eruit ziet.

Je bent als rechterhand van de projectmanager verantwoordelijk voor de kwaliteit van de HTML, CSS en javaScript van op te leveren websites. Je bent ervaren in het werken volgens de W3C-standaarden. Je code is semantisch correct en cross-browser compatible.

Als Webdeveloper ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • het implementeren van aangeleverde designs in onze websites (CMS);
  • het toonbaar maken van websites in diverse browsers;
  • het opmaken van templates aan de hand van grafische ontwerpen;
  • het vinden van creatieve en flexibele oplossing voor diverse implementatieproblemen;
  • het intern afstemmen met projectleiders en het doen van verbetervoorstellen;
  • het coördineren en communiceren van en over de bouw van de website.

Wij verwachten van jou dat je jezelf continu op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen webdevelopment en bedenkt hoe die kunnen helpen de doelstellingen van de afdeling te verwezenlijken. Je weet je adviezen als Webdeveloper goed onder woorden te brengen en te onderbouwen naar je collega's toe. Je bent daarnaast gedreven en ambitieus om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf. Dit is een functie voor 40 uur per week.

Functie eisen

Voor deze functie beschik je over een uitgebreide kennis van CSS, (X)HTML en W3C-standaarden. Kennis van Adobe Photoshop, Javascript (waaronder jQuery) en PHP zijn een pré. Je hebt ruime ervaring in het werken met (X)HTML, CSS en bent de perfecte brug tussen de wereld van vormgevers en developers naar de klant. Ook heb je ervaring met Content Management Systemen (CMS) en Search Engine Optimization (SEO). Je hebt oog voor design. Werkt nauwkeurig. En bent gewend om met deadlines te werken. Onze voorkeur gaat uit naar minimaal HBO werk- en denkniveau. Graag zien we jouw portfolio met daarop je beste werk – en ja, natuurlijk kijken we daarbij naar de broncode!

Bedrijfsprofiel

OTYS is een jonge snelgroeiende internationale organisatie met informele werksfeer. Ons team bestaat uit gedreven medewerkers waarbij ondernemersschap en betrokkenheid erg belangrijk zijn. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zelfstandig te werken en om te gaan met veel verantwoordelijkheid. Bekijk je toekomstige collega's op de pagina over Het OTYS Team!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een prettige, informele werksfeer binnen een jong team met een goed salaris (Conform ICK CAO: € 1.733 - € 2.747, afhankelijk van opleiding en werkervaring.) Je krijgt training en begeleiding en je doet mee aan een collectief pensioen. Meer over de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure vind je op de werkenbijotys.nl website.

Locatie

Veenendaal

Neem contact op

Key User

Relevante vacatures

Demo Recruitment Portal 02 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.